båtmässan

Tjena allihopa. idag har jag som sagt varit på båtmässan, vi kollade runt på lite båtar och jag tog faktiskt lite bilder.


princess 42


Ludde och en jävligt lång båt


ludde försöker göra sig klokare... :-)


massvis med stora segelbåtar fanns det också

Vi var där i typ fyra timmar så efter det var vi hungriga. då åkte vi till täby värdshus och åt kinabuffe. =) nu är vi helt slut efter att ha gått så länge idag och så är man proppmätt på det så nu ska jag vila lite tänkte ja... :-)


jag innan jag åkte till sthlm :-)

Fröken flottyrmunk

godmorgon allihopa. nu ska jag, Ludde, hans farsa och syrra åka till båtmässan. jag kan nog ta lite bilder där om jag ser nån snygg båt ;-) men klantig som jag är så glömde jag kameraladdaren hemma, typiskt allt ska hända mig!! :-P

Igår så gick ju slangen till bilen sönder så då fick vi åka till en gör det själv hall och stå där en timme å grejja på. Ludde klarade ju de galant han ;-) sen efter det så åkte vi och köpte middag kl halv tio på kvällen på falafel kungen mitt i city, jäävligt konstigt ställe de där alltså.... inge lök tack. MYCKET LÖÖÖÖK!!! inge lök!!! hehehehe


ni får fler bilder sen jag har kameran ute i bilen för tillfället,
nej nu måste jag skynda mig :-))ludde skruvar på

stockholm

äntligen är jag framme i stockholm. Jag trodde att det skulle vara varmare här än i sundsvall men icke sa nicke.1 + bara Ludde och jag skulle åka till täby centrum nu men då pajade en kylarslang på bilen så nu måste vi vänta och laga den........ de är så typiskt.!!

så jag satte mig här istället ja

skriver kanske mer sen :-) om jag har tid och lust
RSS 2.0