träningsvärk

Känner att träningsvärken börja ta sig an på låren..Sara och jag stack på gymmet förut. Började med en kort promenad som uppvärming. 1,5 timme tränade vi sammalagt. Måste bara komma igång med träningen igen. Vill ju se resultat på nästa mätning :PBtw så klippte mig för ca en månad sedan och det har redan växt över en centimeter, det känns bra :)


Läste någonstans att man skulle dricka mivi total om man ville att håret skulle växa sig tjockt och starkt. Så varför inte? Kanske värt att prova när mina hud å hår tabletter tar slut. Den innehåller ju både vitaminer, mineraler, bioflaviner och aminosyror m.m så man kan väl försöka variera sig lite och inte bara ta tabletter. Det gör väl inte mer skada än nytta iaf :)

concealerJag köpte den här concealern häromdagen och jag måste bara säga att den är skitbra! Den täcker hur bra som helst! Iallafall på mig som har massa röda ärr och dryg är den också. Tänkte att jag skulle visa nästa gång jag sminkar mig hur bra den är med före och efterbilder.

Jag betalade 99kr för den och de är den verkligen värd :)

sova över

Godmorgon alla sömntutor.

Sitter här framför tv:n och väntar på att Luddes lillebrorsa ska komma. Han ska sova över här inatt. De lilla svinet har ju lov nästa vecka, LYCKOS!
Vi ska spela tv spel och kanske gå på gymmet vi får se :)

Måste börja träna varje dag igen.. har legat lite på latsidan nu i nån vecka.

bye

RSS 2.0