Gör dig av med din hemska väninna

Tänk dig att du har en väninna som ständigt kritiserar ditt utseende. Någon som säger att du ser trött ut runt ögonen, att du lagt på dig, att du blivit väldigt rynkig på sistone, att du aldrig kan hålla vad du föresatt dig i fråga om vanor och motion, att du är lat och gammal och ett hopplöst fall över huvud taget.

En sådan väninna skulle du säkert ha gjort dig av med för länge, längesedan. eller?

Ändå så står vi ut med oss själva. Vi använder en tråkig ton istället för att tala trevligt och positivt till vårt inre jag. Vi håller på och hackar och trycker ner istället för att backa upp, vara rara, trösta, berömma och uppmuntra oss själva.

Gör dig av med din hemska inre väninna precis i det här ögonblicket, för hon är din värsta kritiker och hindrar dig från att vara lycklig, stolt och glad över dig själv precis som du är.

Ju snabbare du gör av med alla negativa tyckanden om dig själv, desto snabbare kan du komma igång med andra och viktigare saker i ditt liv.

seg

Snacka om seg dag! Klev upp kvart över nio. Ja ba shit är klockan bara kvart över nio jag går å lägger mig igen. Men klockan va ju egentligen kvart över tio så ja klev upp ändå. Sen dess har jag inte gjort någonting typ. Klockan är tre...Nu har jag iallafall satt igång med bullbak för att ha något att göra :P

Alltså jag längtar till julafton. Får lite julkänsla nu med bullar och så har jag börjat kolla efter julklappar. Måste ju börjas i tid om man ska ha råd ;P

RSS 2.0