Fredag sista november

Hej!
 
Alltså jag har inte suttit vid datorn på flera dagar tror jag. Har inte haft tid och datorn är inte det första jag prioriterar direkt..
 
Kan ni fatta att det är sista november idag och första advent på söndag? Man ba hallåå vart tog tiden vägen :P
 
Häromdagen fick jag iallafall en överraskning av mamma för jag hade hjälp till med cindys kalas och massa andra grejjer :) Fick den här boxen från bodyshop. Luktar as gott! :) Tack så mycket morsan ;)
 

1,5

Idag va jag duktig idag igen å drog på gymmet efter jobbet. Jag testa å kuta tre km igen och jag kapade faktiskt tiden med en och en halv minut. Sprang på 18.27 tror jag.. Men de va fan jobbigt för hade inte ätit så bra under dagen men jag känner på mig att det inte ska vara så långt kvar innan man kan springa på 15 minuter. Det är mitt mål nu för sista när jag sprang på 20 min då sa jag att jag skulle springa på under 20 nästa gång och det klarade jag ju nu :P Nu sätter jag lite mer press på mig själv och ska klara det på 15 minuter om några veckor kanske? :)
 
 
 

Monster high kalas

Igår fyllde min lillasyster Cindy 7 år. Hon hade bjudit några i hennes klass på kalas med temat Monster high. För er som inte vet så är monster high ungefär som en barbiedocka fast läskiga :P Jag va där och hjälpte till att hålla ordning på ungarna :)
 
Såhär hade jag målat mig :P
 
 
Jag och lillsyrran Zandra
 
Jag å pluttis
 
Jack va också med på kalaset
 
Monster high dockor
 
 
dukningen
 
 
 
Cindy och Jack
 
Cindy 7 år
 
Pappa hjälper till med tårtan
 
Zandra målade om sig under kvällen till en lite trevligare uppsyn :P
 
Paketöppning
 
Full fart
 
Mamma hade spökat ut sig dagen till ära också, med peruk :P
 
 
 
RSS 2.0