Kvällsdopp

Igår kväll tog jag och Sara ett riktigt skönt kvällsdopp i Sidsjön. Det var riktigt skönt i vattnet, inte alls kallt.
 
Jag hade tänkt att inte doppa håret men när jag hoppade i så visste jag inte hur djupt det var så hela huvet åkte under vattnet ändå för jag trodde jag skulle nå botten. Typsikt.. Sen simmande jag ut några meter så väntade jag på att Sara skulle hoppa i någon gång. Hon slängde sig i med en jävla fart så simmade hon ut i panik. Skiträdd för det svarta vattnet så skrek hon halvvägs ut JAG FÅR PANIIIK JAG FÅR PANIIK så simmade hon allt va hon hade in och hoppade upp på bryggan igen. haha de såg så jävla kul ut, så fick jag också panik för hon skrämde fan mig haha. Vi är rädd för sjöhäxan vi ;P
 
 
 
 
Sara skyndar sig upp :P
 
 
 
 

Rullande bil

Igår när jag och Ludde satt ute och käkade på altanen så såg jag en tjej som parkerade en kommunbil och sedan gick därifrån. Efter typ 2 minuter ser jag bilen börjar rulla ner på gräset. Jag säger till Ludde. Kolla bilen! kolla bilen! Han säger ja vad är det med den? Jaa det är fan ingen som kör skriker jag och Ludde av med tofflerna, kutar ut på gräsmattan och försöker stoppa bilen. Han rycker i handtaget men bilen är låst. Den åker ut mot gatan och så kommer det en bil som kör mot oss som får veja för bilen som ingen kör. Sen kör den in i ett träd och backspegeln går av sedan rullar den vidare ner i ett jävla krondike som är typ 5 meter djupt. Alltså herregud tänker jag vafan hände?! Bilen som fick vejja kommer tillbaka och frågar vafan de va som hände så vi får förklara att förmodligen är det en tjej som jobbar för hemtjänsten som glömt att lägga in en växel eller handbromsen så bilen rullat iväg..
 
Jag går iväg för att hämta kameran och då kommer den här tjejen ut som hade bilen. Hon står där med sina nycklar i handen och undrar vart bilen har tagit vägen. Jag frågar henne visst var det din bil? Jaa... säger hon. Ja den ligger i krondiket där nere säger jag. Och det va så himla synd om henne alltså. Nu kan jag dock inte låta bli att skratta åt hela händelsen. Ingen gjorde ju illa sig tack och lov. Men hon fick ju ringa sin chef och sånt och skämmas. Stackars tjej alltså :P Det händer inte varje lördagkväll här kan man säga..
 
Jag fattar inte att bilen inte lyckades köra in i något så den stannade. Nä den var tvungen å rulla ända ner i diket :P
 
 
 
 
 
 
 

Födelsedag

Lite bilder från kvällen :)
 
Jag, mamma och storasyster
 
Alla vi ungar :)
 
 
Cindy och jag. Alltså Cindys tänder är ju bara för roliga just nu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0