scuba diving

Jag köpte ett snorkelset idag. läste att dom kunde va rätt dyra där i bahamas. Jag tyckte jag fyndade det här ändå här nu. De ä ju vinter å allt lixom. 200 spänn va ju överkomligt :) åh jag längtar så mycket.  Jag älskar att va under vattnet! 

följa med eller inte

Svårt att välja vilka klänningar som ska med eller inte.. hmm :)

rea

Idag va jag faktiskt utanför dörren å shoppa lite på rean. Skulle köpa lite prylar till bilen och då passade jag på när jag ändå va ute. Har ju inte varit utanför lägenheten på fyra dagar så då kunde jag gott göra det med :) det blev några tröjor och några brallor å lite annat smått å gott som behövdes. Så jädra bra priser nu ju! 
 
Har dragit fram resväskan ur förrådet. Nu är det verkligen nedräkning. Jag måste packa flera dagar nu och se så jag verkligen får med allt. Det här kommer fan bli den svåraste packningen jag haft tro ja. Jag ska både kunna va casual på dagtid och strosa runt på stranden men samtidigt måste jag kunna vara smoking hot på casinot på kvällarna. Hur klär man sig för en exklusiv pokerfest?? Smycken å sånt krafs måste man ju ha med sig då och kanske fler än ett par partyheels. Kan ju inte visa mig i samma klackskor varje kväll?! Ja du det här blir intressant det å se vad man får med sig i slut ändan.  :P jag lyckas alltid packa för lite men det tänker jag inte denna gång!
 
 
 
 
RSS 2.0