Jack å jag

Idag efter jobbet åkte jag och hämtade Jack på skolan för zofia slutade sent. Såklart man ställer upp ibland ;) Jag följde med han på hans innebandy/fotbolls träning lite senare. Snacka om att alla barn är olika. Man såg verkligen det på träningen :P Det va roligt att se dem. Massa 7-8 åringar som sprang runt som jag vet inte vad. En del va verkligen jätteinne i spelet medans vissa tyckte det va roligare att bara prata med motspelarna hehe..Full rulle vare iallafall kan ja säga :)
 
Nu ska jag snart lägga mig och försöka sova. Fredag imorgon fan va skönt :)

Jack och jag idag :)

 


 
 
 
 

Otäckt

Häromdagen hörde jag att två småtjejer på 11-12 år som skulle åka pulka hade blivit rånade av en kille. Han hade hotat dem med kniv och ville ha deras mobiltelefoner. Och det var precis där jag brukar gå min runda ibland om jag går promenader eller springer. I en tunnel under e4an.. Känns lite jävla otäckt måste jag säga. Man är lixom inte så van här i Sundsvall att det händer sånt. Det är inte en sån himla liten stad men den är ändå trygg på nå vis. Man är van att kunna gå ut på kvällen utan att det ska hända något. Man ser på nyheterna neröver i sverige hela tiden att där kan man ju fan inte ens gå utanför dörren så blir man typ skjuten, våltdagen eller rånad. Man lever nog lite av en skyddad värd ändå här uppe i norrland kanske. Aja nu ska jag iallafall bara gå efter större vägar som är belysta och där man vet att det går ganska mycket folk, iallafall på kvällstid.
 
 
 
 

Fotboll

Jag som trodde att jag hade lagt ner min fotbollskarriär.. Icke sa nicke, igår gjorde jag min första träning för alnö if. Det ska bli spännande att se hur detta utvecklar sig eller om jag lägger ner en gång för alla efter en hel säsong med riktigt fotboll :P Jag har ju bara spelat korpen två sommrar efter det att laget la ner och det är ju rätt stor skillnad både i planstorlek och kondis motför elvamanna. Jag hoppas det blir kul iallafall. :)
 
Mitt gamla lag Lucksta if. Jag är längst ner tredje från vänster :)
 
 
 
RSS 2.0