vinkla

Va sjukt det är hur vi människor lyckas vinkla allt till något negativt. Tänk när man skickar ett sms tillexempel. Den som skickar kan ju tänka och läsa helt annorlunda än den som tar emot det. Och oftast lyckas vi vända det till något dåligt och som att vi nästan blir attackerade och påhoppade.. Och vi skall väl inte tala om kommentarer på bloggar antar jag? Där verkar nästan alla bloggare tro att alla kommentarer är negativa och att det handlar om påhopp om man inte skriver en glad gubbe efteråt.. De ä ju fan skrämmande om man jämt skulle känna så och ta allt så negativt.
 
 
 
 
 
 

mjukisbyxor

Jag skulle verkligen behöva uppdatera min softargarderob. Alltså köpa nya mjukisbyxor som har någorlunda stil och klass. Ludde hatar det jag har nu, dvs hans gamla gråa mjukisbyxor :P Det är det osexigaste plagget du har sa han till mig idag. Han är inte typen som gillar brudar i mjukiskläder utan det skall vara uppklätt till tårna helst.. Någon av dom här kanske?
 
Gina tricot 299:-
 
 
Junkyard / adidas 399 :-
 
Bubbelroom 349:-
 
 
 
Bubbelroom 399:-
 
 

Halv åtta hos mig

Ikväll har blev jag bjuden på trerätters middag hemma hos Jennifer. Vi har bestämt temat halv åtta hos mig :) Så det lär bli några middagar framöver :) Det var supergod mat, förätten var jennifers egna röra med parmaskicka, soltorkade tomater och lite annat gegg på ett toastbröd typ. Varmrätt var fondue med oxkött och
pärer och goda såser. Efterätt bjöd hon på vit chokladmousse och färska hallon. mumss nu är man mätt :)
 
 
Efterätten :)
 
RSS 2.0