Solbacka körsbärsvin

Jag har aldrig hittat ett vin som jag gillar så jag provar alltid nya viner när jag ska ut. Jag brukar köpa sånna där små flaskor som det bara är ca två glas i och se om det är nått för mig, och i helgen gjorde jag en fullträff! :) Lyckades hitta ett vin som passar mig perfekt. Inte det minsta torr i eftersmaken och väldigt sött å gott. Smak av körsbär och mandelmassa. Det kommer jag garanterat köpa igen :P 71 kr för den stora flaskan. 39kr för lilla som jag köpte.
 
 

aj aj aj

Alltså fan va ont det gör att bryta en nagel!! Jag vet, man låter som en kärring men ni som aldrig har gjort det ska fan inte yttra er :P idag bröt jag en långt ner in på köttet. Fick försöka klippa av den så gott det gick när jag kom hem, det hände på jobbet. De ha dunkat i den hela kvällen. Aj aj stackars mig :( tur det hinner växa lite innan jag ska fixa dem nästa vecka.. 

kalasfirande

Då va denna helg över och det gick ju fort :P den har bestått av kalasfirande både lördag och söndag. Lördag hade vi lite partajj hos syrran och igår bjöd jag på hamburgare och lite efterätt hemma hos mig. :) jag hade även gjort en frågeslinga som handlade om mig och gissa vem som vann om inte ludde haha.. jag skulle bjuda den som vann på bio så då få jag gå på dejt med han då. Trevligt ;D 

Då vare ett år till nästa gång då. Skönt :P

Födelsedagsbarnen själva..
 


Ludde grillmästarn
Wilja

Zofia och jack
RSS 2.0