Contouring

Jag använder mig av contouring när jag ska ha de där "lilla extra". Till vardags tycker jag det blir för mycket. Fick ett puder contour kit i julklapp men jag hade redan ett kräm kit från ebay så det var kul å testa i puderform också. Men jag måste säga att jag gillar det i krämform mycket mer. Vilket gillar ni bäst? Jag tycker det blir så skarpt och onaturligt på mig när jag kör med pudret..  däremot så är det tvärtom med highlight, det blir bara smet å klet i krämform 😅 puderform är bäst där och syns mest 👍😃 jag använder däremot aldrig korrigeringsfärgerna. Det blir ju som ett tjock lager, nä de ser ba knäppt ut på mig haha.. 

Min grisiga palett från ebay. Kostade typ 30 kr 😁

Gelenaglar

Gjort nya naglar igen på mig själv. Kände för lite häxnaglar denna gång 😆


Det är några som frågar om jag gör på andra och där kan jag svara både ja och nej. Ja jag gör på mina syskon å nära vänner. Jag vill inte göra regelbundet på folk jag inte känner men man kan alltid fråga ☺ jag tar 200 kr för "återbesök" och 300 kr för ett "nytt set" så det är det som gäller nu så alla vet.

Sen tänkte jag ge er lite tips. Att olja in naglarna är a och o om dom ska hålla länge. Om nageln är "uttorkad" så håller matrialet mycket sämre. Sen beror det mycket på från person till person hur matrialet håller. Stress, sjukdomar, hormoner etc kan göra så att det inte håller lika länge för alla. Så hur du äter och hur du mår, vad du jobbar med, att du inte använder naglarna som "verktyg" och hur mycket man smörjer in dem har stor betydelse för hur många veckor ens naglar håller. Nu är inte jag nån expert då jag inte är utbildad men allt detta kan man googla väldigt lätt å läsa mer om ☺

Ute på tur

Idag trotsade jag min förkylning å drog till hamstasjön med lillsyrran där dom hade anordnat en "häst & friluftsdag". Dom har skottat upp en 2 km lång bana på sjön som dom mest åker rally med bilar på men nu bjöd dom in hästfolk för en dag. Det va suveränt före för å åka släde å solen sken. Härligt start på en lördag. 

Zandra och Lovis
Riktiga hästar väger ett ton!
Spännande med ny miljö..
Jag å syrran glider 😆
RSS 2.0