pw

Idag blev det en långoprommis med Sara. Vi va ute en timme & 20 minuter ☺ de ä fan svinkallt ute. -6 grader 😆 både vantar & mössa va på. Imorgon blire lite spinning igen. 

Så här såg jag å Sara ut efter passet i måndags. 💪 

Jag har nu bestämt att jag ska gå ner 12 kg minst till sommarn. Jag är ju inte nöjd där jag är nu och vill att nått ska hända igen. Jag har varit jätteduktig i 3 dagar nu. Legat på ca 1300 kcal. Har suttit 1600 som max per dag på lifesum appen. Bara å köra på om man ska få nå resultat ☺  träningen flyter på. 

Goddag

Mitt liv består mest av jobb och träning just nu. Glömmer bort bloggandet hehe. Är ju mest aktiv på Instagram. ☺ godistjejen heter jag där för er som inte vet..  

Igår testade jag på ett nytt gym som jag inte varit på förut. Dom hade öppet hus så jag passade på. 

Just nu kämpar jag med kosten kan jag säga. Träningen har jag verkligen hittat. Tycker det är jättekul men maten alltså..😥 det är så svårt. Jag vet att jag tänker fel. Man ska tänka att man ska må bra och det gör jag ju. Men ändå duger det inte för jag vill se att siffrorna på vågen minskar. Jag ser också att cm försvinner på mig men jag vill fortfarande gå ner 15 kg till. Aahh jäkla hjärnspöken alltså😆 ni ska veta att jag inte har som mål att väga 60 kg. Så fixerad är jag inte. jag vill bara slippa va överviktig nån gång i livet typ 😅 

mina nya naglar
RSS 2.0