nutellarullar

Igår gjorde jag en jättegod efterätt. Nutellarullar med jordgubbar. Det är inte riktigt som man kanske tror. Man behöver inte baka nånting och det tar typ fem minuter att göra :) 
 
Du behöver:
Formfranska
Nutella
Jordgubbar
1 ägg
En skvätt mjölk
Socker och kanel
 
Blanda kanel och socker på en tallrik. Knäck ett ägg i en skål och he i ca 1 dl mjölk. Rör om. Ta bort kanterna på brödet. Kavla ut dem så dom blir så platt som möjligt. Bred på Nutella på en kortsidan och lite på den andra som ett klister ungefär. Släng på lite hackade jordgubbar. Rulla sen ihop den rätt hårt och tryck till den så den håller. Doppa rullen i äggsmeten. Rulla sedan i sockerblandningen. Stek dem sedan med mycket smör lite snabbt bara så dom blir ljummen. När det känns klart så rullar man dem ytterligare en gång till i socker och kanel blandningen. Klart att servera :) 
 

 
Såhär ser dem ut inuti.

 

bloggar

Jag läser ju väldigt mycket bloggar och tycker det är ett bra tidsfördriv. Hittar nya som jag gillar då och då men det måste vara något speciellt med dem om man ska fasta och fortsätta läsa :) här kommer några som jag läser dagligen så har ni något att kika på en stund ;) ge mig gärna tips på några som ni tycker är bra.
 
www.kenzas.se
www.kissies.se
www.bakamedfrida.se
http://jelly.devote.se/
www.prettyjennifer.blogg.se
www.blondinbella.se
www.fitnessmom.se
www.alexandrabring.se
http://imnext.se/fannylyckman/
www.elinjaconelli.se
http://jennysmatblogg.damernasvarld.se/
www.isabelles.nu
www.lindahallberg.se
www.gynning.net
http://imactive.se/idawarg/
 
Ja de va väl dom jag kom på så länge :)
 
 
 
 

glossybox januari

Äntligen fick jag min glossybox. Sist av alla tror ja :P hyffsat bra box denna månad :) jag hade precis tänkt köpa ett ansiktsvatten och så fick jag ett i lådan :D lucky me, spara jag in en tvåhundralapp! Dock tycker jag att make up stores samarbete med glossybox känns avslaget. Det är precis som att dom slänger ner allt dom inte sålt på rean. Lite knepiga färger å sånt på ögonskuggorna osv. Då använder jag ändå i princip alla färger men hur många gör det lixom? Sen borde dom hålla koll på vad man fått för färger innan. Det är den andra gröna jag fick nu lixom. Lite tråkigt :P

Shampo+balsam
Nagelbehandadling med vitlök som stärker naglarna
Ansiktsvatten
Läppbalsam
Ögonskugga
RSS 2.0