2012

godkväll......... igår var jag med Ludde och flera gånger så började vi prata om 21 december år 2012. för er som inte vet så ska tydligen någonting hända just de datumet, jordens undergång. Ludde och jag diskuterade det flera gånger igår och han berättade för mig att Mayaindianernas kalender och alla religoners kalender ska sluta just de datumet, den 21 dec 2012. Jag visste inte om det först innan han berättade de för mig för ett tag sen. Mayaindianerna har förutspått många saker som hänt, ex tsunamis och world trade centers undergång. Och nu värkar de som att de vet att något kommer hända just 21 dec år 2012.

Ni har väl läst om att när bina dör ut så kommer mänskligheten också att dö ut? Eller att när frihetsgudinnan rasar så kommer slutet vara nära?

men hur är det egentligen? Vad kommer egentligen hända, tror ni att jordens undergång är påväg? Att det bara är 4 år kvar?  ludde och jag spekulerade länge på den frågan och jag skämtade om att då kommer nog jorden gå under den 22 december om 21 december finns med i almenackan deras. hihi


vad tror ni?


 

Diggar

gynning är bara så jävla bra! Hon är en asball kvinna enligt mig, you go girl!
Gynning.net är hennes blogg.  älskar hennes program på tv:n och hennes sätt, Diggar henne stenhårt

PS. idag fick man studiebidraget YES!!! :-D

hejsan

Idag var jag i skolan, hade tre lektioner så det var en snabb dag idag. På svenskan fick vi tillbaka ett prov vi gjort och jag fick MVG, en poäng från full pott, fatta nöjd ;-) Efter skolan så åkte jag hem till syrran och käka pizza sen hämta farsan upp mig där. Han jag bara hem en halvtimme innan jag skulle på lagmöte med fotbollen.
Väl där så snackades det om att vi skulle få nya tränare och att vi skulle ha lagfest etc etc... sara är i sthlm med klassen så jag skulle ringa till henne efteråt och berätta vad de hade sagt, och när jag ringer och snackar med na så säger hon plötsligt vänta, så hör man massa liv i tlfn från de andra som åker och att busschaffören säger i mikrofon att den högra dörren till väskorna har åkt upp. så han vet inte hur många väskor som åkt ut medans de kört, så hör man ett jävla liv i tlfn, alla gormar och har sig och alla springer ut och för att kolla om sin väska är kvar.
HAHA MEN VA vilken jävla klant busschaffis som glömt att stänga dörren riktigt. Tur var så vare bara en enda tjejs väska som åkt ut, men den väskan låg mitt i vägen när dom väl hittade den, och det dundrade förbi en långtradare som körde på den och allt, hoppas hon får ersättning för sakerna bara.  om de var jag skulle jag kräva tillbaka varenda krona. snacka om att bli less....nu är jag ensam hemma och poppar musik. imorgon vet jag inte vad jag ska göra iaf, får se vad som händer. på torsdag ska jag iallafall med morsan på något marey key party eller vad det hette, får se hur de blir också. :-)

   
RSS 2.0